Het Agentschap

Het Agentschap Levelchallenges® is gebaseerd op een ervaren en complementair team.

 

Nicolas Garcera, 41, ingenieur afgestudeerd aan ENSAM, National higher school of Arts and Crafts. Als bedrijfsleider voor meer dan 15 jaar in hightech en innovatie voor grote bedrijven, past hij nu zijn rigor, zijn strategische knowhow-Commercial toe op de ontwikkeling van sportevenementen.

Hij is ook het hoofd van een reisbureau gewijd aan het thema van de wielersport en is zich bewust van het economische belang van het sportieve toerisme voor een gebied.

Gepassioneerd, voormalig topfietser, rijdt nog steeds 8 tot 10.000 km per jaar en neemt deel aan Cyclosportives. Hij is al meer dan 25 jaar de kern van het peloton, kent alle werkingen van het organiseren van een wielerwedstrijd en heeft een redelijk ontwikkeld netwerk van contacten.

 

Lucie Hiegel, 33, is de Voorzitter van GF Mont Ventoux, de support Club voor onze evenementen, en de organisator van de internationale granfondo Santini GF Mont Ventoux.

Een toegewijde fietser voor 5 jaar (6 tot 7000 km per jaar), ze komt uit de medische sector (reanimatie, Marseille), en brengt een nieuwe dynamische touch aan het team, gezien het feit dat het nu nodig is om deelnemers een echte ervaring te bieden meer dan een "simpele fiets race." Het zet ook veiligheid voorop in al onze projecten. Het helpt ons team om uit de "traditionele" fiets visie te komen en om de inhoud van onze aanbiedingen energie te laten genereren.

Het was ook de kern van het reisbureau project met Nicolas, en de twee besloten 6 jaar geleden om te beginnen met het creëren van evenementen om een verblijf in de gebieden te genereren, op verzoek van de instellingen.


Wij zijn lid van de AIOCC, naast de grootste organisatoren van evenementen van de World calendar (een organisatie onder leiding van Christian PRUDHOMME), evenals de ROCC (het samenbrengen van de organisatoren van Franse Prof races, voorgezeten door Thierry Gouvenou)

Onze support Club is aangesloten bij de FFC (Franse wieler Federatie, voorgezeten door Michel Callot), evenals de LNC (National Cycling League, voorgezeten door Marc Madiot)


Voortbouwend op onze succesvolle en erkende ervaring in de Gemeenschap, voortbouwend op ons sterke netwerk, bieden we nu onze diensten aan organisatoren, Gemeenschappen, bedrijven die de noodzaak uitdrukken: 

  • Wilt u de waargenomen kwaliteit van uw evenement vergroten?
  • Wilt u profiteren van onze adviesdiensten, onze expertise?
  • Wilt u profiteren van onze communicatiekracht en ons netwerk?
  • Wilt u uitbreiden naar een internationaal klantenbestand?
  • Een evenement maken en de seizoensvleugels ontwikkelen, een overnachting genereren? (bijv. zomer voor een skigebied, lente/herfst voor een kustgebied…)
  • Label je evenement en doe mee aan level-uitdagingen?

 

Contacteer ons!

info@denivelechallenges.com